09.10.2018- 31.12.2018
Kısmi Zamanlı Olarak Çalışmak İsteyen Öğrenci Başvuruları Başlamıştır.

KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ OLARAK ÇALIŞACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE;
Aşağıdaki tabloda bildirilen birimlerde kısmi zamanlı olarak çalışmak isteyen öğrencilerimiz 09.10.2018-22.10.2018 tarihleri arasında “Kısmi Zamanlı Olarak Çalışacak Öğrenci İş Başvuru Formu (EK-2)” ile birlikte ilgili birimlere başvurabilirler. (Bir kişi yalnızca bir birime başvuru yapabilir) Başvuruları değerlendirilen öğrencilerimizden çalışmaya hak kazanan öğrencilerimizin asıl ve yedek listesi www.adanabtu.edu.tr ve https://sks.adanabtu.edu.tr/ adresinde 26.10.2018 tarihine kadar duyurulacaktır. Çalışmaya hak kazanan öğrencilerimizin "Çalışmaya Başlamak İçin Gerekli Belgeler" kısmında yazan belgeleri hazırlayarak Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına 31.10.2018 tarihine kadar bizzat müracaat etmeleri gerekmektedir. Öğrenciler, Daire Başkanlığı tarafından kendilerine bildirilen tarihte görev yapacakları birimde çalışmaya başlayacaklardır.

Çalışmaya Başlamak İçin Gerekli Belgeler

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi,
2- Yeni tarihli öğrenci belgesi,
3- 2 adet fotoğraf (internet çıktısı, fotokopi vb. hariç)