30.11.2017- 08.12.2017
Türkiye Üniversiteler Voleybol 2.Lig müsabakaları başlıyor.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Voleybol 2.lig kategorisinde mücadele edecek erkek ve bayan voleybol takımımızın grupları ile müsabakaların yapılacağı yer belli oldu.
Müsabakalar 28 Kasım – 02 Aralık 2017 tarihleri arasında Mustafa Kemal Üniversitesinde Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır.
Bayan Voleybol tamımızın grubunda Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ve Ömer Halisdemir Üniversitesi yer almaktadır.
Erkek Voleybol tamımızın grubunda Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, K.Maraş Sütçü İmam Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Ömer Halisdemir Üniversitesi ve İskenderun Teknik Üniversitesi yer almaktadır.