24.03.2017- 24.03.2017
Endüstri Mühendisliği Topluluğu Atölye Çalışmaları

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu (EMT) tarafından “workshop/atölye” çalışmaları düzenlendi. Endüstri Mühendisliği Bölümü Temsilcisi Müge YAZGAN tarafından başlatılan Atölye çalışmaları topluluk üyeleri tarafından yoğun ilgi gördü. Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) Endüstri Mühendisliği Topluluğu (EMT) tarafından Yeşiloba konferans salonunda düzenlenen etkinlikte topluluk üyeleri bir araya geldi.

İlk atölye çalışma etkinliğimiz “Özgeçmiş-Kendini nasıl tanıtmalısın?” oldu. Konuşmacı olarak Endüstri Mühendisliği Bölüm Hocamız Yrd. Doç. Dr. Murat OTURAKÇI atölye çalışmasını öğrencilere anlattı. Kendini nasıl tanıtmalısın etkinliğinde CV hazırlarken yapılması ve yapılmaması gerekenlerden bahsedildi. CV hazırlarken bahsedilmesi gereken konuların öncelik sırası ve CV içeriği hakkında öğrencilere bilgi veren hocamızla eğlenceli vakit geçirdik. Topluluk üyeleri olarak hem eğlendik hem öğrendik.

İkinci atölye çalışma etkinliğimiz "Endüstri Mühendisleri için Yurtdışında Yüksek Lisans Programları" hakkında Endüstri Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Gerçek BUDAK konuşmacı olarak katılmıştır. Atölye çalışmasında yurtdışında Endüstri Mühendisleri için yüksek lisans programları hakkında bilgi veren hocamız bu programların içeriği ve kategorileri hakkında bilgi verildi.

Adana BTÜ Endüstri Mühendisliği Topluluğu Başkanı Zeynep ÖZSAYAN, atölye çalışmalarının düzenlemekteki amaçlarının, topluluk üyelerinin okuldaki eğitimlerinden sonraki dönemlerinde ihtiyacı olacak bilgilere ulaşmalarını amaçladıklarını söyledi. Zeynep ÖZSAYAN, düzenlenen atölye çalışmalarının topluluğun aktifliği açısından önemli olduğunu ve çalışmalarının devamlı olacağını belirtirken bu etkinliğin gerçekleşmesine katkıda bulunan Topluluk Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Mustafa GÖÇKEN’ e; desteğinden dolayı, Murat OTURAKÇI ve Gerçek BUDAK’ a katkıları için teşekkürlerini iletti.