24.03.2017- 24.03.2017
Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi A.Ş. Teknik Gezisi

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği Öğrenci Topluluğu tarafından Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi A.Ş. Tarsus Fabrikasına teknik gezi düzenlenmiştir. Öncelikle Adana Kastamonu Entegre Müdürlük Binası içerisinde bulunan eğitim salonunda fabrika hakkında genel bilgiler verilmiş, daha sonrasında da fabrika saha alanı öğrencilerimize tanıtılmıştır.

Sıcak bir karşılamanın ardından Endüstri Mühendisi Mehmet ÜNLÜ tarafından kurumun işleyiş ve yapısı tanıtılarak merak edilen soruları cevaplandırılmıştır. Öğrencilerin teorik bilgilerinin uygulamada nasıl gerçekleştiğini gözler önüne seren ve son derece faydalı bilgiler edinilen bu teknik gezi için; Endüstri Mühendisliği Bölümü Hocamız Yrd.Doç.Dr Nuşin UNCU ;teknik geziye bizimle katıldığı için, Firma Fabrika Müdürü Sn.Kadri Yücel KAYMAZ’a Endüstri Mühendisi Mehmet ÜNLÜ’ye ve İş Güvenliği Uzmanı Kübra OĞUZASLAN’a teknik gezinin düzenlenmesine yardımcı olması, teknik gezi sırasındaki detaylı açıklamalarından ve ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.