17.03.2017- 17.03.2017
Genç TEMA Topluluğu Öğrencileri TEMA Koordinasyon Toplantısı'na Katıldı
TEMA Vakfı’nın Ağaç Kardeşliği Projesi kapsamında düzenlediği Genç TEMA Koordinasyon Toplantısı, 4-6 Mart tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi. Toplantıya Türkiye’nin her bölgesinden 65 üniversiteden toplam 131 Genç TEMA gönüllüsü katıldı. Genç TEMA’lar toplantıda Ağaç Kardeşliği Projesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi edindi, orman ekosistemi ve yaşamın çeşitliliği konularında etkinlikler gerçekleştirdi. Aynı zamanda Genç TEMA’lar 6 Mart’ta düzenlenen Adım Adım Runatolia yardımseverlik koşusuna katılarak Ağaç Kardeşliği Projesi koşucularına destek verdi. Adana BTÜ Genç Tema Topluluğu Başkanı Ekin Filiz ve Başkan Yrd. Onur Açıkgöz, proje kapsamında Adana BTÜ’yü iyi bir şekilde temsil ettiklerini belirtti. Program boyunca faydalı bilgiler edindiklerine değinen topluluk temsilcileri TEMA ailesinin ve Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin bir ferdi oldukları için gururlu ve onurlu olduklarını söylediler.