10.02.2017- 10.02.2017
Endüstri Mühendisliği Topluluğu tarafından sinema etkinliği gerçekleştirildi
Üniversitemiz Endüstri Mühendisliği topluluğu (EMT) tarafından “Sinema Etkinliği” gerçekleştirildi. Yeşiloba konferans salonunda düzenlenen etkinlikte Endüstri Mühendislerinin izlemesi gereken filmler arasından seçilen “Up in the Air – Aklı Havada” filmi izletildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği film gösterimi sonrasında değerlendirme formu dağıtıldı. Film hakkında hazırlanan sorular ile keyifli ve bilgi dolu bir tartışma ortamı oluşturuldu.
Adana BTÜ Endüstri Mühendisliği Topluluğu Başkanı Zeynep Özsayan, sinema etkinliğini düzenlemekteki amaçlarının, sınıflar arası kaynaşmanın ve sosyalleşmenin sağlanması ve Endüstri Mühendisinin bakış açısından iş dünyasını ve onun getirdiği karmaşık yönlerini değerlendirmek olduğunu belirtti.