19.12.2016- 19.12.2016
Tanışma ve Kaynaşma Etkinliği Gerçekleşti

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu (EMT) tarafından “Tanışma ve Kaynaşma Etkinliği” düzenlendi.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) Endüstri Mühendisliği Topluluğu (EMT) tarafından Yeşiloba Yerleşkesinde gerçekleştirilen kaynaşma etkinliğinde öğrenciler bir araya geldi. Etkinlik çerçevesinde bir araya gelen öğrenciler birlikte el sıkışma, müzikli balonlar, uzay gemisi, karışık salata, insan makinesi gibi oyunlarla keyifli vakit geçirdiler.

Adana BTÜ Endüstri Mühendisliği Topluluğu Başkan Yardımcısı Müge Yazgan, tanışma ve kaynaşma etkinliğini düzenlemekteki amaçlarının, farklı bölümdeki öğrencilerin birbirini eğlenceli yollarla tanıması, bölümler arası iletişimin sağlanması ve grup içi dinamiklerin pekiştirilmesi olduğunu söyledi.

Öğrencilerin ilgi gösterdiği bu etkinlikte çeşitli tanışma ve takım çalışması gerektiren oyunlar ile katılımcı öğrenciler birbirlerinin daha iyi tanıma ve kaynaşma fırsatı yakaladılar.