10.12.2015- 24.12.2015
Kermesten görüntülerimiz

Üniversitemiz Endüstri Mühendisliği Topluluğu öğrencileri tarafından Yeşiloba Yerleşkesi bahçesinde bir kermes düzenlendi.

Öğrencilerimizin ve personelimizin yoğun ilgisiyle geçen kermeste, Endüstri Mühendisliği öğrencileri hazırladıkları ev yapımı yiyecekleri sergilediler. Çeşitli yiyeceklerin tadına bakma imkanı bulan katılımcılar, ödedikleri sembolik ücretlerle topluluğa katkı yaptı.

Adana BTÜ Endüstri Mühendisliği Topluluğu Başkanı Yeliz Yıldız, kermesi düzenlemekteki amaçlarının, topluluğun gelecekte düzenleyecek olduğu kültürel ve teknik geziler, sosyal sorumluluk projeleri ve diğer çalışmalar için gelir sağlamak olduğunu söyledi. Yeliz Yıldız, düzenlenen kermesin topluluğun aktifliği açısından önemli olduğunu ve çalışmalarının devamlı olacağını belirtirken katkıda bulunanlara teşekkürlerini iletti.

Tüm gün boyunca süren kermes, müzik eşliğinde eğlenceli anlara sahne oldu.