09.04.2015- 09.04.2015
2. Bahar Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

Geçen yıl ilki gerçekleştirilen Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Geleneksel Bahar Halı Saha Futbol Turnuvası’nın ikincisi yapılan törenle başladı.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının organizasyonluğunda düzenlenen turnuvanın açılış törenine başta Rektörümüz Prof. Dr. Adem Ersoy olmak üzere, üniversitemiz personeli ve öğrencilerimiz katıldı. Açılış töreninde konuşan Prof. Dr. Adem Ersoy, “Bu tür etkinlikler öğrenciler, hocalar ve üniversite personeli arasında köprüleri güçlendirmek adına önem arz ediyor. Geçen yıl ilkini yaşadığımız bu heyecanı tekrar yaşamaktan ötürü mutluyuz. Birlik, beraberlik ve motivasyon adına önemli bir turnuva olacağına inanıyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Toplamda 17 takımın mücadele edeceği turnuvanın ilk maçı Rektörümüz Prof. Dr. Adem Ersoy’un başlama vuruşuyla Deportivo La Adana ile Translatorteam arasında oynandı. Maçta galip gelen taraf Deportivo La Adana takımı oldu.

Dört grup şeklinde puanlama usulüyle yapılacak ilk turun ardından gruptan çıkan takımlar tek maçlı eleme yöntemiyle yollarına devam edecek. Turnuva, 15 Mayıs’ta yapılacak final maçı ile sona erecek.

Tören öncesi Rektörümüz Prof. Dr. Adem Ersoy’u makamında ziyaret eden Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Tuncay Bolat, Şube Müdürleri Fatmagül Gevrek ve Suzan Yavuz; Prof. Dr. Ersoy’a kendi adına yapılan formayı hediye ederken, Ersoy, geçen yıl ilki düzenlenen turnuvanın ilk maçında kullanılan topu hatıra amaçlı imzaladı.