16.03.2015- 16.03.2015
Sananatcı Murat YILDIRIM Öğrencilerimizle Buluştu

Ünlü sinema ve dizi oyuncusu Murat Yıldırım, “Sanatçının Sosyal Sorumluluğu” konulu söyleşide öğrencilerimizle bir araya geldi.
Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda yapılan söyleşiye öğrencilerin yanı sıra başta Rektörümüz Prof. Dr. Adem Ersoy olmak üzere üniversitemizin idari ve akademik personeli katılım gösterdi.

Yaptığı espirilerle sevenlerini gülme krizine sokan ünlü oyuncu, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Konuklarından gelen soru üzerine oyunculuğa nasıl başladığını anlatan Murat Yıldırım şunları söyledi; "Oyunculuğa üniversite yıllarında tiyatro ile başladım. İlk zamanlarda televizyon dizilerinde oynama fikrim yoktu. O dönemlerde tiyatro oyuncularının tv oyunculuğuna karşı bir duruşu vardı. Bir arkadaşım aracılığıyla BKM’de oynanan bir oyunda rol almam istendi. Rolüm beğenildi ve böylece kariyerime ilk adımı atmış oldum."
Söyleşiye öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi. Yoğun katılımın olduğu söyleşi, eğlenceli anlara sahne oldu.