11.02.2015- 11.02.2015
Kurslarımız Başlıyor

Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı,

Çukurova Halk Eğitim Merkezi ile Protokol İmzaladı.

Başkanlığımız öğrenci, personel ve yakınlarının sportif, bilimsel, sosyal ve kültürel gelişmelerini sağlayarak serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak amacı ile faaliyetlerini sürdürüyor.

Başkanlığımız bu doğrultuda Çukurova Halk Eğitim Merkezi ile imzaladığı protokol çerçevesinde aşağıda isimleri yer alan kurs ve etkinliklerle öğrenci ve personeline sosyal ve kültürel alanlarda hizmet etmeyi planlıyor.

AÇILACAK KURS TÜRLERİ VE YAPILACAK SOSYAL

Diksiyon,
Gitar, Bağlama, Fotoğrafçılık, Kısa Film Yapımı, Masa Tenisi, Osmanlıca, Etkili ve Hızlı Okuma, Türk Halk Oyunları, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, ModernDanslar, Voleybol, Satranç, Karate, Boks, İşaret Dili, İlk Yardım, Modelistlik, Stilistlik, Plates, Yağlı Boya Resim, Takı Tasarımı, Tezhip, Hüsn-ü Hat, Ebru, Drama, Protokol Kuralları